MijnPIN review

myPOS Kartenterminals

MijnPIN levert compacte en mobiele terminals waarmee contactloos mobiele betalingen mogelijk zijn in heel Europa. Hoe het precies werkt en wat de voor- en nadelen zijn? Dat lees je hier.

Hoe werkt MijnPin?

De terminals van MijnPin zijn handige apparaatjes waarbij u vlug contactloos geld kunt overboeken naar andere rekeningen. Dit zijn mobiele betalingen die snel en efficiënt worden uitgevoerd. Er zijn verschillende terminals van MijnPin beschikbaar met verschillende functies en verschillende prijskaartjes. Bij MijnPin zit u niet vast aan een abonnement, maar betaalt u simpelweg per transactie. U heeft direct toegang tot uw geld en hebt geen app nodig om de terminals te kunnen gebruiken.

Welke Kaarten accepteert MijnPin?

MijnPin accepteert vrijwel alle kaarten. Zo zijn de terminals geschikt voor creditcards van Maestro, Visa, Mastercard, Vpay en JBC. MijnPin accepteert alle bankpassen van Nederlandse banken en de meeste Europese banken. Check altijd voor gebruik of uw bankkaart of creditcard wordt geaccepteerd.

Kosten MijnPin

Bij MijnPin hoeft u geen duur abonnement af te sluiten om gebruik te kunnen maken de services. U betaalt namelijk eenvoudig per transactie. U betaalt slechts 1,8% transactiekosten over uw betaling. Hiermee is MijnPin een zeer voordelige optie. Wanneer u geld via MijnPin naar uw bankaccount wilt overschrijven, betaalt u €3,- stortingskosten. Al met al blijft MijnPin een van de voordeligste opties.

Voordelen van MijnPin

myPOS Kartenleser

MijnPIn kent vele voordelen. We hebben alle voordelen van MijnPin hieronder op een rijtje gezet:

  • Voordelig. Omdat u bij MijnPin niet vast zit aan een abonnement of contractkosten, is MijnPin een zeer voordelige optie.
  • Goed toepasbaar. MijnPin is bruikbaar voor vrijwel alle pinpassen van bekende banken en de bekendste creditcards.
  • Geen app. U hoeft geen app bij de hand te hebben om gebruik te kunnen maken van MijnPin. Alles kan direct worden uitgevoerd via de compacte terminal. Waar u ook bent, u kunt te allen tijde gebruik maken van MijnPin.
  • Overzichtelijk. Het is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.
  • Contactloos. Een groot voordeel van MijnPin is dat u de mogelijkheid heeft om contactloos te betalen.

Nadelen van MijnPin

Er zijn echter ook een aantal nadelen aan het gebruik van MijnPin. Wij hebben ook de nadelen overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Kosten kaartlezer. De aanschaf van de terminal van MijnPin is vanaf €229,-. De aanschaf van dit compacte apparaatje is dus een investering ansich.
  • Stortingskosten. De transactiekosten van MijnPin zijn zeer voordelig. Echter betaalt u voor iedere betaling ook € 3,- stortingskosten.
  • Gebruiksvriendelijkheid. MijnPin werkt voornamelijk in het Engels. Hierdoor kunnen andere betaalsystemen een stuk gebruiksvriendelijker ogen.

Bent u op zoek naar een mobiele kaartlezer? Dan is de terminal van MijnPin een goede optie. Met de functie om contactloos te betalen is het uniek in zijn soort.