Zettle

Over Zettle

zettle logo

Sinds 2010 is Zettle, toen nog iZettle, bezig met zijn missie kleine bedrijven te helpen slagen in een wereld van grote ondernemingen. Het begon allemaal met de eerste mini-chipkaartlezer en software voor mobiele apparaten. Dit bracht een revolutie in mobiele betalingen teweeg. Vandaag de dag bieden zij diverse tools om het leven van ondernemers makkelijker te maken. Zettle is sinds 2018 lid van de PayPal-familie en hebben hun naam in 2021 veranderd van ‘’iZettle’’ naar ‘’Zettle by PayPal’’. 

Het POS systeem van Zettle

Het kassasysteem

Het POS-systeem van Zettle is ontworpen met eenvoudige en duidelijke functionaliteiten. Gebruikers profiteren van uitgebreide functies waaronder ondersteuning voor meerdere locaties, voorraadbeheer, personeelsbeheer en planning. Er zijn geen kosten vooraf en je kunt over het algemeen opzeggen op elk moment. Voor degenen met een online business is dit kassasysteem misschien wel het beste systeem om te gebruiken omdat je alle activiteiten makkelijk kunt synchroniseren.

Bij het POS systeem hoort ook nog een pinapparaat, die zo ontworpen is dat je ‘m gemakkelijk overal naar toe kunt nemen. Je kunt het gebruiken met smartphones of iPads, wat het een handig hulpmiddel maakt om je bedrijf mee te runnen. Hoewel het misschien niet de goedkoopste optie op de markt is, krijg je wel zeker waar voor je geld.

Zettle heeft een kassasysteem in diverse set-ups.

Minikit – € 249

Deze compacte minimalistische set-up is voor moderne kleine bedrijven. Deze set-up is inclusief een Zettle Reader 2, een Zettle Dock (houder voor pinapparaat) en een Zettle Stand (alleen voor een iPad).

Horecakit – € 499

Dit is een set-up die ideaal en speciaal ontworpen is voor cafés, bars en restaurants. De Horecakit bevat een Zettle Reader 2, Zettle Dock, Zettle Stand, een (keuken)bonprinter en bonrollen.

Detailhandelkit – € 699

Deze set-up is ingericht voor de detailhandel. Hij is ruimtebesparend en stijlvol. De kit bevat  een Zettle Reader 2, Zettle Dock, Zettle Stand, een bonprinter, bonrollen en een barcodescanner.

Mobiele kit – € 329

De mobiele kit is volledig draadloos (batterij gaat de hele dag mee) en past makkelijk in je zak waardoor deze set-up perfect is voor onderweg. Je ontvangt met deze kit een Zettle Reader 2, een bonprinter en bonrollen.

Volledig configuratie kit – v.a. € 381

Dit is een uitgebreide Zettle set-up voor elk bedrijf. Je kunt verschillende items met elkaar combineer zodat de kit volledig aan jouw behoeften voldoet. De kit bevat een Zettle Reader 2 (optioneel), Zettle Dock 2 (optioneel), iPad stand, bonprinter, bonrollen, keukenprinter (optioneel), kassalade (optioneel) en een barcodescanner (optioneel).

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw waardering

Prijs:

Dienst:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

Specificaties

  • POS
  • Pinapparaten

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen opstartkosten
  • Geen beëindigingskosten
  • Transparante prijzen
  • Goedkope hardware
  • Ondersteunt PayPal

Nadelen

  • Werkt alleen op iPads
  • Geen inbouwde bonprinter