De beste bestelzuilen voor de horeca

Steeds vaker zien we bestelzuilen in de horeca voorbij komen. Zeker op plaatsen waar wachtrijen gebruikelijk zijn. Op dit moment komt u deze bestelzuilen vooral tegen bij de bekende fastfoodketens als McDonald’s en KFC. Een bestelzuil geeft gasten de mogelijkheid om zelf hun eten te bestellen en af te rekenen via een scherm (bestelzuil). Deze bestelling wordt direct doorgegeven aan de keuken en vervolgens kan de gast de bestelling middels het bonnetje ophalen. Deze nieuwe manier van bestellen en afrekenen zorgt voor tijd- en geldbesparing doordat het personeel nu niet meer bezig hoeft te zijn met het opnemen en afrekenen van bestellingen. U kunt uw personeel dus een stuk efficiënter inzetten. Tevens levert het inzetten van een bestelzuil ook aantoonbaar meer omzet op. 

Welke bestelzuilen zijn interessant voor mijn horecazaak?

Genoeg redenen dus om eens te duiken in de wereld van bestelzuilen. Een bestelzuil kan echter voor sommigen horecazaken een kostbare onderneming zijn. Daarom is het des te belangrijker dat, als u er toch een wilt aanschaffen, u een weloverwogen keus maakt. Daarom hebben wij hieronder de beste bestelzuilen van dit moment op een rijtje gezet.

Onesix

Kiosk-Pro-en-Premium-samen.-met-lichten_Website

De bestelzuil van Onesix, Onesix Kiosk, heeft een clean en strak design en werkt op het krachtige software van Apple. De Kiosk beschikt over slimme features die ontworpen om een hogere omzet per klant te genereren en een betere bestel ervaring voor de klant te verzorgen. Zo komen de productfoto’s op de Kiosk beter tot zijn recht door het lean design, worden er automatisch add-ons en aanbevelingen (upselling) geboden bij de producten en heb je de mogelijkheid bestellingen van je gasten te personaliseren zodat het volledig aansluit bij hun wensen. Tevens heb je achter de schermen toegang tot het Onesix Dashboard. In dit dashboard heb je real-time inzicht in alle binnengekomen orders en andere belangrijke data en kun je op basis hiervan bedrijfsgerichte beslissingen maken. Zo kun je onder andere zien welke producten het best verkopen op de Kiosk. De rapporten kun je ook exporteren naar je eigen administratie door middel van bijvoorbeeld een csv-bestand. In het dashboard kun je daarnaast eenvoudig producten aanpassen en de bestelomgeving van je gasten personaliseren. Alsof al die features nog niet genoeg waren, geeft Onesix je ook de mogelijkheid om de Kiosk te koppelen aan je favorieten software van derden platformen, zoals je kassasysteem.

De Onesix Kiosk is verkrijgbaar in 4 varianten, de Kiosk Pro, de Kiosk Pro Table, de Kiosk Premium en de Kiosk Premium Wall. Hierbij hebben de eerste twee genoemden een 20″ touchscreen en de laatste 2 genoemden een 32” touchscreen. Verder gaan alle betalingen via een Adyen pin terminal die volledig geïntegreerd is in de Onesix Kiosk en wordt iedere bestelling bijgehouden op een tablet achter de counter. Deze wordt meegeleverd bij afname van de Onesix Kiosk. De Onesix Kiosk is een standalone kassasysteem waardoor je het naast óf geïntegreerd in je huidige kassasysteem kunt gebruiken. Je kunt de Onesix Kiosk 30 dagen gratis testen voordat je overgaat tot aankoop.

Foodticket

Bestelzuilen foodticket

Met de bestelzuil van Foodticket is het, net als bij de Onesix Kiosk, mogelijk om up- en/of cross-selling te realiseren door suggesties in de vorm van producten te tonen aan de gasten tijdens hun bestelproces. Als de bestelzuil niet wordt gebruikt, kunt u ervoor kiezen om op het scherm reclame video’s en/of afbeeldingen met aanbiedingen te tonen. Dit zorgt ervoor dat uw gasten continu op de hoogte worden gebracht van diverse acties. 

De bestelzuil van Foodticket bestaan uit een 32’’ touchscreen, industriële kiosk die geheel vervaardigd is uit staal. De bestelzuil komt samen met een pinautomaat, een thermische bonprinter en garantie. Tevens zijn er ook verschillende opties mogelijk wat betreft de montage. Zo kunt u kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig op een staand frame met een kabel die naar het plafond gaat of via de grond. U kunt er ook voor kiezen de bestelzuil aan de muur te bevestigen. 

Eatcard

bestelzuil eatcard

Eatcard, aanbieder van het alles-in-1 systeem voor horecaondernemers, biedt drie soorten oplossingen namelijk voor horecagelegenheden, bezorgen & afhalen en loyaliteitsprogramma’s. Binnen deze oplossingen, hebben ze ook weer diverse modules opgesplitst. Een van deze modules is de bestelzuil. Deze bestelzuil kunt u geheel in eigen stijl maken zodat het in één lijn staan met uw horecazaak. U voegt zelf uw eigen afbeeldingen en inhoud toe en het staat binnen een paar klikken online. Dit is ook weer snel en eenvoudig aan te passen als dit nodig is. Verder is het ook bij de bestelzuil van Eatcard mogelijk om producten te up- en cross-sellen, kunt u promoties maken en kunt u advertenties plaatsen in een paar klikken. U deelt heel het menu in zoals u zelf wilt. U kunt Eatcard gratis uitproberen. 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *