Pinapparaat kopen? Vergelijk de beste mobiele en vaste pinapparaten in België.

Pinapparaten-NL

PAX-A920

PAX A920 pinapparaat

Pay, CCV & Pindirect maken gebruik van PAX pinapparaten

Betalen met een smartphone, pas, smartwatch of QR-code

Bonnen printen of digitaal versturen

Een stevige mobiele betaalterminal met lange accuduur

Future-proof

Mypos pos

MyPOS pinapparaat

€0,25 standaardprijs per transactie

€0,13 per transactie bij 500+

Voordelige optie

Accepteert alle betaalmethoden

Verstuur digitaal een pinbon

Multi-gebruiker modus

sumup solo image

Sumup Pin

1,90% transactie kosten

Duurdere hardware

Storing vatbaar

Maakt verbinding met uw smartphone of tablet via Bluetooth

Batterij kan tot 12 uur worden gebruikt

move500 ingenico terminal

Ingenico Move/5000

Pay, CCV, CM, en Wordline maken gebruik van Ingenico

Betaalpassen: Maestro, Vpay, Apple Pay, Google Pay

Creditkaart: Mastercard, Visa, Diners Club, Discover, JCB, UnionPay

Verbeterde klantbetrokkenheid op de winkelvloer

Slank ontwerp voor high-end omgevingen

Intuïtieve interface voor de beste gebruikerservaring in zijn klasse

Yomani pinautomaat

Yomani vast pinautomaat

Pay maakt gebruik van Yomani pinautomaten

Robuust en betrouwbaar

Pinpassen: Visa, Mastercard en Maestro

Smartphone betalingen: Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay

Serviceovereenkomst

Waow

Kostenbesparing

Snelle transactie

Advertenties op terminal

Onderhoudsvriendelijk design

Viva

Offline betalingen

Realtime uitbetalingen

0% transactiekosten met de viva bedrijfskaart

Accepteert 40+ betaalmethoden

Verifone pinautomaat

Verifone Pin

CCV & Adyen gebruiken Verifone pinapparaten

Contactloos betalen via bankpas of mobiele telefoon

Full-Colour Touchscreen

Geïntegreerde bonprinter

Ingebouwde NFC technologie

Sepay Smart Plus

SEPAY maakt gebruik van NexGo pinapparaten

Standalone pinautomaat

Geschikt voor vele toepassingen

Communicatie via 4G of WiFi

All-in-one pinautomaat

Sunmi-V2

Sunmi V2

CM en Multisafepay maken gebruik van Sunmi apparaten

70 mm/s Seiko-printer

Dubbele ruimte voor kassarol

Li-polymeerbatterij van 7,6 V

4G en wifi

Beste Payment providers voor Pin betalingen

pay.nl logo

Pay

Vanaf €0,07 per transactie

Online, instore en Omnichannel betalingen

Integratie met Kassasystemen

PAX pinapparaten

Yomani Pinautomaten

Ingenico Pinapparaten

wordline logo

Wordline

Vanaf €0,057 per transactie

Instore en Omnichannel betalingen

Integratie met Kassasystemen

Ingenico pinapparaten

Yomani pinapparaten

CCV

CCV

Vanaf €0,061 per transactie

Online, instore en Omnichannel betalingen

Integratie met Kassasystemen

PAX pinapparaten

Verifone pinapparaten

Pinautomaat kosten vergelijken per Payment Provider

Payment processing Provider Payment Fees cost v.a. Pinapparaten van Kosten Pinapparaat v.a.
Pay.nl €0,07 per transactie PAX, Yomani, Ingenico €455,00
SEPAY €0,054 per transactie NEXGO €155,00
CCV €0,061 per transactie PAX, Verifone €345,00
CM.com POS betalingen €0,14 per transactie Ingenico, Sunmi €349,00
Wordline €0,057 per transactie Ingenico, Yomani €449,00
Sumup 1,69% per transactie Sumup €39,00
myPOS €0,13 per transactie myPOS €79,00

Wat zijn mobiele pinapparaten?

Wanneer u als ondernemer het hoofd boven water wil houden, is het belangrijk om mee te gaan met de wensen van de klant. Deze wensen kunnen bijvoorbeeld gaan over het aanbod, de bereikbaarheid van uw onderneming en de prijs die u vraagt voor uw goederen en/of diensten. Wanneer u niet aan de wensen van het merendeel van uw klanten voldoet, bestaat de kans dat u klanten verliest. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen, waardoor u als ondernemer constant bezig bent om in te spelen op de verlangens van de klant. Ondernemen is topsport, waarbij iedere dag weer lastige keuzes gemaakt moeten worden.

Pinbetaling of toch contant?

Ook als het gaat om het aanbieden van een betaalsysteem voor uw klanten kan het moeilijk zijn om tot de juiste beslissing te komen. Natuurlijk weet u als ondernemer dat u uw klanten eigenlijk de mogelijkheid moet geven om altijd met een betaalpas te kunnen betalen. Wat echter veel ondernemers tegenhoudt, zijn de kosten die een pinapparaat met zich meebrengt. Deze kosten kunnen namelijk oplopen naar een bedrag tussen de 800 en 1000 euro. Een groot bedrag, zeker voor de startende ondernemer. Toch weet u ook dat u zonder de mogelijkheid om te pinnen klanten gaat verliezen. Steeds minder consumenten hebben namelijk nog cash geld op zak, omdat ze er eigenlijk al van uitgaan dat er overal gepind kan worden.

De oplossing: mobiele pinapparaten

Op dit moment is mobiel pinnen een goedkope oplossing die het voor ondernemers toch mogelijk maakt om het betalen met een betaalpas aan te bieden, zonder torenhoge investeringen. Om mobiel pinnen mogelijk te maken, dient u alleen maar te beschikken over een mobiel betaalsysteem en een mobiele telefoon of tablet. Het mobiele betaalsysteem werkt in combinatie met een app en maakt via bluetooth contact met uw tablet of mobiele telefoon. Wanneer alles met elkaar gekoppeld is, bent u in het bezit van een mobiele kassa. Deze mobiele kassa kan de betaalkaart van de klant uitlezen, zodat de klant kan betalen.

Wie maken gebruik van mobiele pinapparaten?

Doorgaans kiezen meestal de kleine of middelgrote ondernemers en startende ondernemers voor het gebruik van een mobiele pinapparaat. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan ondernemers met een marktkraam, taxichauffeurs of verhuurbedrijven. Over het algemeen geldt dat vooral ondernemers die relatief weinig pintransacties uitvoeren de voordelen ervaren van een mobiele pinapparaat.

sumup duo 3g

Voordelen van een mobiele pinautomaat

– De klant krijgt de mogelijkheid om te betalen met een creditcard of pinpas, waardoor ook klanten die geen cash geld bij zich hebben in de gelegenheid zijn om iets van uw onderneming af te nemen.
– Dankzij de aanwezigheid van een mobiele pinautomaat is er minder cash geld in omloop. Dit is veiliger voor u en uw eventuele personeel.
– U heeft alleen een betaalsysteem en een mobiele telefoon of tablet nodig. Hierdoor kan een transactie al voltooid worden met 4G of een wifi verbinding.
– Bij een mobiel ppinapparaat hoeft u meestal geen vaste kosten per maand te betalen. Vaak wordt er gewerkt met een percentage per transactie. Omdat u alleen betaalt voor de werkelijke transacties, kan dit aanzienlijk schelen in de kosten.

Keuze uit diverse aanbieders

Er zijn diverse aanbieders die mobiele betaalsystemen aanbieden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan aanbieders, zoals: Zettle, mijnPIN en Sumup. De verschillende aanbieders onderscheiden zich op diverse gebieden en hanteren elk hun eigen tarieven. Omdat er zoveel verschillen zijn tussen de diverse aanbieders, is het zeker de moeite waard om uit te zoeken welke aanbieder voor u de beste deal heeft.

Wat zijn vaste pinapparaten?

Vaste pinapparaten, ook wel bekend als vaste betaalterminals, zijn elektronische apparaten die op een vaste locatie worden geplaatst, zoals bij een winkelkassa, balie, of servicepunt. Ze zijn ontworpen om betalingen te verwerken via debit- en creditcards, waardoor klanten op een veilige en handige manier kunnen betalen voor goederen en diensten.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van vaste pinapparaten:

  1. Stabiele Locatie: Vaste pinapparaten zijn ontworpen om permanent op een specifieke plaats te worden geïnstalleerd. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven met een fysieke locatie, zoals winkels, restaurants, en andere detailhandelszaken.
  2. Betrouwbare Verwerking: Vaste pinapparaten bieden snelle en betrouwbare transactieverwerking. Ze hebben vaak een stabiele en beveiligde verbinding met het betalingsnetwerk, wat resulteert in efficiënte en nauwkeurige verwerking van betalingen.
  3. Diverse Betaalmethoden: Vaste pinapparaten ondersteunen verschillende betaalmethoden, waaronder chip- en pintransacties, contactloze betalingen en soms zelfs mobiele portemonnees zoals Apple Pay en Google Pay.
  4. PIN-verificatie: Vaste pinapparaten kunnen klanten vragen om hun persoonlijk identificatienummer (PIN) in te voeren om de transactie te beveiligen en te verifiëren.
  5. Gemak voor Klanten: Klanten kunnen eenvoudig hun kaart invoeren, de instructies op het scherm volgen, en de betaling voltooien. Contactloze betalingen met vaste pinapparaten maken het proces nog sneller en handiger.
  6. Rapportage en Beheer: Veel vaste pinapparaten bieden mogelijkheden voor transactieoverzichten en rapportage, waardoor bedrijven hun verkoopprestaties kunnen volgen en beheren.
  7. Veiligheid en Beveiliging: Vaste pinapparaten zijn ontworpen met beveiligingsfuncties om de gevoelige betalingsgegevens van klanten te beschermen. Ze voldoen aan strikte beveiligingsnormen, zoals de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), om ervoor te zorgen dat betalingsinformatie veilig wordt behandeld.
  8. Professionele Uitstraling: Het gebruik van vaste pinapparaten draagt bij aan een professionele uitstraling van het bedrijf en kan het vertrouwen van klanten vergroten.