Centric

centric pos system
centric pos system scanner

Over Centric

centric retail logo

Centric is in 1992 opgericht onder de naam Sanderink Groep. Uiteindelijk is de naam veranderd in Centric. Als snel na de oprichting, groeit Centric uit tot een volwaardige IT-leverancier op het gebied van detachering en software voor een aantal grote markten. Centric biedt technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten aan bedrijven in voornamelijk de retail, financiële sector, bouw, transport en logistiek, decentrale overheid en de zorg sector. 

Alles wat Centric doet qua oplossingen, valt binnen de pijlers: Processen optimaliseren, IT-outsourcing en beheer, Business process outsourcing, Cyber Security, Collaboration & Communication en Staffing. 

Centric is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. Alleen al in Nederland bedient Centric ruim 3500 klanten, met meer dan 200 softwareoplossingen

Een aantal klanten die al gebruik maken van de Omnichannel oplossing van Centric zijn de SPAR, America Today en Boon Food Group. 

Relevante producten

Omnichannel Retail Suite

De Omnichannel Retail Suite van Centric biedt twee platformen: een backend systeem (Omnichannel Business Platform) en een device-onafhankelijk kassasysteem (inPosition).

Met het Omnichannel Business Platform integreert u uw verkoopkanalen optimaal; u biedt dan over elk kanaal dezelfde winkelervaring. De online en offline kanalen worden eenvoudig verbonden met de backend systemen en u beschikt te allen tijde over actuele product- en voorraadinformatie. Door data op het juiste moment en op de juiste plek te vertalen naar een relevant aanbod, overtreft u de verwachtingen van uw klanten en creëert u nieuwe cross-selling mogelijkheden

Het Point of Sale systeem inPosition garandeert de klant een vlotte check-out. Klanten kunnen overal eenvoudig afrekenen: bij de kassa in de winkel, maar ook via de webshop of aan de deur.

Beschikbaar in de volgende winkels

Post a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.5 Geweldig!

Specificaties

  • Fashion retailers
  • Non-food retailers
  • Supermarkten

Voordelen

  • Eco systeemintegratie
  • Loyaliteitsprogramma's
  • Vlotte check-out
  • Voorraadbeheer
  • Productbeheer