Cow Hills Retail

Over Cow Hills Retail

cow hills retail logo

Cow Hills Retail is gevestigd in Nederland en biedt een moderne Point of Sale software die de klantervaring verbetert. De klanten van Cow Hills Retail zijn centraal geleide Food & Non Food retailers met hoofdkantoren in Europa, Amerika of Zuid-Afrika en hebben vaak meer dan 50 winkels. Blokker, Bristol, Hunkemöller en de HEMA zijn maar een greep klanten uit het grote klantenportefeuille van Cow Hills Retail. Cow Hills Retail heeft zich de afgelopen 10 jaar dan ook ontwikkelt tot een grote speler in de Kassasysteem markt.

Relevante producten

Retail Online Suite

Het POS software ‘Retail Online Suite’ draait volledig op Microsoft en is speciaal ontworpen voor grote retailers in de food en non-food branche. Alle data in de winkels en het hoofdkantoor wordt met elkaar verbonden door middel van het centrale station dat onder is gebracht binnen de Retail Online Suite.

Hoewel de Retail Online Suite volledig draait op Microsoft, is de structuur op en staat het systeem open voor elke ontwikkelaar die het systeem op kan zetten in een ander functioneel domein, systeem, kanaal of apparaat.

Treazure Cloud Services

Treazure Cloud Services is nog een oplossing van Cow Hills retail. Treazure Cloud Services bevat een verscheidenheid aan speciale Retail Services. Hierin is de Price & Promo engine’ een belangrijk component in de omnichannel omgeving van uw bedrijf. De ‘Promo engine’ biedt namelijk de mogelijkheid om verschillende soorten promoties te configureren met alle klantcontact punten in de winkel, online of via mobiel. De prijs zal in elk verkoopkanaal juist weergegeven worden.

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.5 Geweldig!

Specificaties

  • Food retailers
  • Non food retailers

Voordelen

  • 24/7 voorraadbeheer
  • Cloud
  • Real time inzicht in klantgerelateerde gegevens
  • Één systeem voor prijs en kortingen

Nadelen

  • Alleen op Microsoft
  • Geen hardware