Flipdish

mobiele app flipdish
dashboard en app flipdish
branded website flipdish
bestelzuilen flipdish

Over Flipdish

flipdish logo

Flipdish, opgericht in Dublin in 2015, biedt restaurants (en hotels en supermarkten) een online white-label bestelsysteem platform, waarmee deze ketens online bestellingen van hun eigen website, apps, kiosken en via QR-codes kunnen aannemen en loyaliteitsprogramma’s voor hun klanten kunnen opzetten. Het is één geïntegreerd omnichannel digitaal bestelplatform. Tevens helpt het platform van Flipdish u ook om on-demand bezorging te regelen, zonder afzet commissies. Verder biedt Flipdish ook gedetailleerd inzicht in de prestaties van uw zaak. Op basis van deze data kunt u vervolgens weer marketingcampagnes aanmaken. 

Flipdish kan standaard worden geïntegreerd met een groot scala aan POS-aanbieders, externe bezorgbedrijven en andere integratiepartners. Tevens kunt u ook de Flipdish API gebruiken om elk aspect van uw bedrijf te integreren met het online bestelplatform. 

Wat kan ik met Flipdish?

Flipdish is dus een online bestelplatform voor voornamelijk horecazaken. Dit platform richt zich op het online aannemen van bestellingen en zorgen voor omzetgroei door onder andere diverse loyaliteitsprogramma’s. Zie hieronder meer over wat Flipdish doet, gesplitst in twee hoofdtakken: ‘’online bestellen” en ”afzet’’.

ONLINE BESTELLEN

Websites

Als u nog geen eigen website heeft, kunt u met Flipdish binnen enkele minuten een eigen branded website maken waar u uw bestellingen voortaan aanneemt. Middels de reeks sjablonen wordt uw Flipdish-website zo ontworpen dat het aantal conversies maximaliseert, de gemiddelde omvang van de bestelling vergroot en zorgt ervoor dat uw klanten terug blijven komen. Bij de bouw van de site wordt er tevens rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie, waardoor u altijd goed vindbaar bent in Google.

Heeft u wel al een eigen website? Dan kunt u gemakkelijk de Flipdish-bestelsystemen integreren met uw bestaande site. De ervaring van uw klant is naadloos.

Mobiele apps 

Wilt u nog net dat extra stapje verder gaan? Dan biedt Flipdish de mogelijkheid om een gebruiksvriendelijke, eigen branded mobiele app te maken voor iOS en/of Android. Met de mobiele app hebben uw klanten uw bedrijf altijd binnen handbereik en kunnen zij gemakkelijk hun bestelling plaatsen. Tevens zorgen mobiele apps ervoor dat u op een betere en intieme manier kunt communiceren met uw klanten en zo ook merkloyaliteit kunt opbouwen. Flipdish ondersteunt zowel push- als sms-campagnes.

QR-bestellen

Binnen het geïntegreerde bestelplatform van Flipdish is het ook mogelijk om QR-codes aan te bieden op tafel zodat uw klanten zelf, middels hun smartphone, een bestelling kunnen plaatsen. Wanneer uw klanten de QR-code scannen, komen ze op uw Flipdish-site om te bestellen. Tijdens het bestellen vullen ze zelf hun tafelnummer in (of elk ander nummer zoals hotelkamer nummer, huisnummer of stoelnummer). Het systeem kan eigenlijk overal waar u lokaal bezorgt worden ingezet.

Kiosken / Bestelzuilen

Met de Flipsdish-kiosken geeft u uw klanten controle over hun bestelling. U kunt rechtstreek vanuit de Flipdish-portal menu-items toevoegen en populaire keuzes of producten met een hoge marge markeren. Tevens kunt u ook uw klanten hun bestelling laten aanpassen wanneer zij dit willen. Flipdish biedt drie kiosken: de 15-inch kiosk, 22-inch kiosk en de 32 inch kiosk. De kiosken zijn van allerlei functionaliteiten voorzien. Zo ontvangt u alle bestellingen die via de kiosk worden geplaatst, rechtstreek in uw Flipdish-portal, op uw bestaande bestelterminal of in uw bestaande kassasysteem en accepteert u kaartbetalingen gemakkelijk doordat een Flipdish EMV is inbegrepen. Tevens hebben ze allemaal een snelle en gemakkelijke installatie en beheert u de winkelinstellingen via de backend.

Bestellen via Google en Instagram

Flipdish is het enige white-label online bestelplatform waarmee klanten rechtstreek via social media kanalen kunnen bestellen. Voor Google kunt u een knop voor online bestelling op uw Google Mijn Bedrijf-pagina van uw restaurant plaatsen waardoor uw klanten bij u kunnen bestellen zonder dat zij Google Maps of Google Zoeken verlaten. De bestellingen die via Google zijn gedaan, ontvangt u rechtstreeks in uw printer, POS of dashboard.

Ook via Instagram kunnen klanten rechtstreeks bij u een bestelling plaatsen doordat Flipdish een geregistreerde partner voor het bestellen van eten is van Instagram. U kunt dit pushen door middel van stickers met ‘’Nu bestellen’’ toe te voegen aan bijvoorbeeld uw Instagram stories.

Bezorgen 

Als laatst kan Flipdish ook het bezorgen voor u uit handen nemen. Flipdish werkt samen met een aantal maaltijdbezorgdiensten om een naadloze bezorg ervaring aan uw klant te geven. U heeft geen eigen bezorgers nodig. U kunt de bezorggebieden op de kaart snel en makkelijk definiëren en minimale bestelbedragen en bezorgkosten instellen.

AFZET

Loyaliteit en retentie

Met Flipdish kunt u een uitgebreide reeks marketingcampagnes bouwen, rechtstreeks vanuit de portal. Dit kunt u verwachten:

 • Acquisitie 

Stimuleer uw klanten om een eerste bestelling via uw site of app te plaatsen;

 • Loyaliteit

Flipdish regelt dat er regelmatig berichten naar uw klanten worden gestuurd die duiden op kortingen

 • Retentie

Flipdish past automatisch kortingen toe voor klanten die u graag terugziet

 • Kortingen en tegoedbonnen

Managed Marketing

Met managed marketing werft u nieuwe klanten. De marketingxperts van Flipdish kunnen zoek- en socialmediacampagnes maken en beheren.

Flipdish Portal 

Met de Flipdish Portal heeft u snel inzicht in alle belangrijke data met betrekking tot uw bestellingen, uw klanten en uw bedrijfsprestaties. Tevens kunt u ook makkelijk de menu’s en bezorgdiensten in het portaal bijwerken.

Beschikbaar in de volgende winkels

Post a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.4 Geweldig!

Specificaties

 • Café's
 • Bars
 • Ketens en franchises
 • Afhaalrestaurants
 • Dark Kitchens
 • Hotels
 • Supermarkten
 • Quick Service Restaurants

Voordelen

 • White-label
 • Diverse integraties
 • Uitgebreide backend