Foodticket

Bestelzuilen foodticket
kassasysteem foodticket

Over Foodticket

foodticket logo

Foodticket is een cloud based software voor orderbeheer die speciaal ontworpen is voor horecabedrijven. Foodticket biedt horecaondernemers een OrderBuddy Software, eigen webshop en bestel-app, kassasysteem, QR menu, een bestelzuil en een bezorgerapp genaamd DeliverBuddy. En dit allemaal voor €1,50 per dag! Inmiddels nemen al meer dan 2000 horecaondernemers deze dienst af. 

Wat u kunt verwachten van Foodticket

Foodticket

Foodticket is dus gespecialiseerd in het bieden van een totaalpakket. Hieronder gaan we iets meer in op de functionaliteiten die u kunt verwachten van Foodticket.

OrderBuddy

Met de OrderBuddy Software ontvang en verwerkt u gemakkelijk alle bestellingen die binnenkomen vanuit uw kassa, webshop, bestel-app, bestelzuil en QR. U kunt OrderBuddy ook gratis integreren met platforms van derden als Thuisbezorgd, Deliveroo & UberEats. Met OrderBuddy beheert u ook alle instellingen van bijvoorbeeld het menu of uw webshop en kunt u gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Tevens houdt OrderBuddy uw omzet bij in één overzichtelijke en duidelijke administratie. Zo kunt u heel eenvoudig uw dag, maand of jaarcijfers in één keer uitdraaien.

Kassasysteem (POS)

Het kassasysteem van Foodticket is ingericht voor de bezorg en afhaal markt evenals voor fysieke restaurants. De software is simpel en overzichtelijk in gebruik en is te gebruiken op elk Windows apparaat inclusief touchscreen apparaat. Verder heeft het kassasysteem software een aantal handige modules zoals het printen op verschillende plaatsen en een bediening app (WaiterBuddy).

Als u geen geschikte hardware heeft, kunt u er ook voor kiezen om een compleet kassasysteem inclusief printer en kassalade aan te schaffen bij Foodticket.

Webshop & bestel-app

Om het plaatje compleet te maken, biedt Foodticket ook de optie een eigen webshop en bestel-app te maken voor horecaondernemers. Zo kunnen klanten direct bij de gewenste horecaondernemer bestellen. Om er vervolgens voor te zorgen dat uw klanten ook weer terugkeren, kunt u zelf gemakkelijk acties instellen en klanten punten laten sparen.

QR Bestellen

In de corona tijd komt het al steeds vaker voor; klanten kunnen door middel van een QR code de menukaart bekijken en bestellen met hun eigen telefoon. Elke tafel heeft een unieke QR code die verbonden wordt aan de tafelnummers en kassa. De bestellingen worden dan automatisch doorgestuurd naar uw kassa.

Bestelzuil

Onderzoek heeft uitgewezen dat gasten gemiddeld 23% meer besteden wanneer ze een bestelling plaatsen op een bestelzuil. Het is dus niet heel gek dat bestelzuilen de laatste jaren razend populair zijn geworden. Normaliter staan bestelzuilen erom bekend enorm duur te zijn. Bij Foodticket proberen ze daar echter verandering in te brengen waardoor het aanschaffen van een bestelzuil ook voor kleinere restaurants interessant kan zijn. De bestelzuil van Foodticket heeft een 32 inch touchscreen, geheel vervaardigd uit staal, inclusief pinautomaat, thermische bonprinter en garantie voor slechts €3999,- exclusief btw.

Bezorgerapp

Met de bezorgerapp, ook wel DeliveryBuddy, stuurt u gemakkelijk bestellingen, inclusief navigatie, naar de telefoons van uw bezorgers en kunt u ze live volgen via een GPS tracker. Zo kunt u aansturen en overzicht houden.

Beschikbaar in de volgende winkels

Post a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.6 Geweldig!

Specificaties

  • Horeca

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Meerdere oplossingen
  • Appstore koppelingen
  • Koppeling met derden platformen als UberEats

Nadelen

  • Draait alleen op Windows