GK Software

POS GK software

Over GK Software

gk software logo

GK Softwares levert al sinds 1990 innovatieve en flexibele retail oplossingen. Met meer dan 325.000 installaties in meer dan 60 landen kunnen we wel stellen dat GK Software een belangrijke en grote speler is op de internationale markt voor winkeloplossingen. Sinds 1997 gebruikt GK Softwares Java als platform voor alle oplossing en gedurende 10 jaar worden de retail oplossingen voortdurend geïnnoveerd op basis van de nieuwste technologieën. En in 2000 was GK/Retail de eerste door SAP gecertificeerde winkel oplossing.

GK software is een beursgenoteerd technologisch bedrijf die staat op de Frankfurt Stock Exchange onder de tikker GKS.

Relevante producten

GK/Retail POS 

Door middel van het GK/Retail POS oplossing zorgt u ervoor dat u aan alle behoeften van uw klanten voldoet, online én offline. De GK/Retail POS oplossing omvat frond-end toepassingen voor alle soorten kassasystemen. Of het nou gaat om een klassiek kassasysteem, twee cijferig codesystemen of self-checkout kassa’s. Maar de GK/Retail oplossingen omvatten ook back-office toepassingen in hun verschillende vormen – van klassieke in-store toepassingen tot op afstand geplaatste cloud-based toepassingen. En dankzij Store Device Control heeft u ook toegang tot uw volledige winkel infrastructuur in het hele bedrijf en kunt u apparaten controleren.

Het productaanbod voor POS wordt compleet gemaakt door centrale oplossingen voor alle processen met betrekking tot loyalty, promoties en digital signage.

Componenten van de POS

1| OmniPOS
Met OmniPos krijgt u toegang tot alle functionaliteiten in de hele onderneming. Ze zijn op elke locatie en op elk apparaat toegankelijk en bruikbaar.

2| MobilePOS
Met MobilePOS heeft u de mogelijkheid om mobiele retailconcepten op elk hardware apparaat in te zetten om aan de eisen van de moderne winkel voorkeur te voldoen. Mobile POS biedt dezelfde toegang tot gegevens en informatie als de klassieke POS-oplossing en kan het worden ingezet als een volledig geïntegreerde of onafhankelijke oplossing.

3| Open scale
Met GK/Retail Open Scale wordt uw bedrijf een volledig geïntegreerd onderdeel van de winkel infrastructuur. De oplossing maakt gebruik van een open, platformonafhankelijke architectuur voor een ongeëvenaarde flexibiliteit en integratie met andere bedrijfsapplicaties en -processen.

4| Learn Store Server
GK/Retail maakt het eenvoudig om alle back-office servers te centraliseren en te schalen via één platform. Het vermindert de druk op het gegevensbeheer en de proces workflow van individuele teams en elimineert de behoefte aan dure IT-apparatuur.

5| Enterprise Store Manager
Met GK/Retail Enterprise Store Manager beheert u eenvoudig uw volledige winkelnetwerk vanuit het hoofdkantoor

6| Enterprise Cockpit
GK/Retail Enterprise Cockpit biedt een volledige visualisatie van de volledige retailorganisatie – inclusief alle aspecten van de dagelijkse activiteiten – zowel vanuit een bedrijfseconomisch als vanuit een technisch perspectief.

7| Enterprise Promotions Management
GK/Retail Enterprise Promotions Management is een oplossing voor het ontwerpen en beheren van promoties en speciale aanbiedingen

8| Stored Value Server
Met de GK/Retail Stored Value Server beheert u alle vouchers die door het bedrijf worden uitgegeven, ongeacht het formaat, kanaal of locatie. Het zorgt in realtime voor de online validatie van alle voucher transacties op het verkooppunt en voorkomt zo frauduleuze activiteiten of verwerkingsfouten.

9| Digital Content Management
De GK/Retail Digital Content Management is een gecentraliseerde softwareoplossing voor het verzenden van elk soort content naar elk apparaat binnen de gehele retailorganisatie. Zo betrekt u uw klanten en werknemers bij elke vorm van content.

10| Self-Checkout 

11| Store Device Control
De GK/Retail Store Device Control oplossing is voor het beheer van alle winkel apparatuur. Deze oplossing fungeert als één enkele interface tussen uw ERP-systeem en de winkels en zorgt ervoor dat alle aangesloten subsystemen automatisch op het juiste moment van de juiste gegevens (zoals prijzen en promoties) worden voorzien.

12| Mobile Consumer Assistant
De GK/Retail Mobile Consumer Assistant zorgt ervoor dat mobiele klanten worden aangetrokken dankzij de valuephone mobiele oplossing. Is beschikbaar als white-label oplossing.

Beschikbaar in de volgende winkels

Post a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.8 Geweldig!

Specificaties

  • Retail

Voordelen

  • Heel uitgebreid
  • POS + Omnichannel
  • End-to-end oplossing
  • Uitbreiden met meer functionaliteiten
  • Internationaal

Nadelen

  • Gemaakt op alleen JAVA