Hoe werkt een Smart-safe?

Bent u ondernemer en heeft u veelvuldig te maken met cash omzet, dan is smart-safe een geschikt oplossing voor uw bedrijf. Cash geld heeft zijn voordelen, maar veel ondernemers zien hierin ook een risico. Cash kan namelijk worden gestolen, en het is gevoelig voor fraude en witwassen. Smart-safe is een innovatieve geldkluis, waarin u cash direct kunt opslaan. Het geld wordt geteld en staat vrijwel direct op een bankrekening. Dit superveilige systeem is voor ondernemers die geen risico willen lopen met cash een prima uitkomst. Hoe werkt het systeem?

Smart-safe: een optimaal beveiligde kluis

Cash geld is de laatste jaren steeds minder in omloop. Allereerst omdat meer mensen de voorkeur geven aan betalingen per pin, en anderzijds omdat ondernemers in cash een risico zien schuilgaan. Het risico dat u te maken krijgt met fraude, vals geld en meer criminele activiteiten bestaat. Tegelijk ligt cash geld vaak voor het grijpen voor inbrekers en overvallers, en dat wilt u natuurlijk ook niet. De Smart-safe is hierin een veilige uitkomst. Dit is een innovatieve kluis die u binnen uw pand kunt laten plaatsen. De geldkluis telt het cash geld, detecteert direct op vals geld en slaat het geld bovenal veilig op. Dé gewenste oplossing voor ondernemers uit verschillende sectoren.

Wie zit achter de Smart-safe? 

smartsafe kluis

Smart-safe is een Europees concept, en het bedrijf dat hierachter zit is gevestigd in Nederland. Om precies te zijn in Waddinxveen, van waaruit zij bezig zijn met het optimaliseren van een veilige omgang met cash geld. De naam van dit bedrijf is RCCS. Hoewel het bedrijf enkele grote spelers onder haar hoede heeft, is de Safe-formule voor zowel kleine als grote ondernemers bedoeld. Een slimme kluis die alleen door ondernemers is te hanteren, en met de meest handige functies die u kunt voorstellen. Geld tellen, vals geld detecteren en al uw geld veilig opslaan; dat is de formule. 

De voordelen van een Smart-safe

We hebben het al kort gehad over de belangrijke voordelen van de Smart-safe, en dit is in de praktijk een totaaloplossing voor tal van ondernemers. Uw geld is altijd en overal veilig, en u bent dus niet verplicht om over te schakelen op uitsluitend transacties via de pin. Tegelijk zijn er nog veel meer voordelen van de Smart-safe, waaronder:

  • Een verbeterde liquiditeit voor je onderneming
  • Geld tellen, veilig opslaan en vals geld wordt opgemerkt
  • Cashflows zijn doorlopend inzichtelijk met slimme software
  • Onnodige kosten komen te vervallen

Wat verstaan we onder onnodige kosten? Voor het wegbrengen van cash geld dient u als bedrijf een verzekering af te sluiten. Tijdens een waardentransport kan altijd iets gebeuren, en daarvoor dient een verzekering. Dankzij een Smart-safe vervallen de kosten die u maakt voor een dergelijke verzekering, en u hoeft niet meer te betalen per transport. 

Een verbeterde liquiditeit binnen ondernemingen 

Uw werkkapitaal moet op ieder moment optimaal zijn, en ook daarom is de Smart-safe een interessante optie. Geld dat wordt gestort binnen de geldkluis, wordt direct overgezet op uw rekening en kan daardoor worden meegenomen als werkkapitaal. De smart-safe kan voor ondernemers een investering inhouden, maar de resultaten op de lange termijn maken dit meer dan goed. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *