MplusKassa voor horeca en retail

Over Mpluskassa

MplusKASSA is een van de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u nodig heeft en betaalt daardoor enkel voor wat u gebruikt. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassadealers is er altijd een specialist bij u in de buurt die u kan helpen.

MplusKASSA is onderdeel van Bolt.nl BV. Het familiebedrijf is ontstaan door een voorliefde voor exacte vakken, logica, analyse en systematiek. Het bedrijf is opgericht in 1985. Vanaf 2004 is de groei van het bedrijf in een stroomversnelling geraakt en is zich gaan specialiseren in kassasystemen onder het merk MplusKASSA.

Mpluskassa iets voor u?

MplusKASSA horeca

MplusKASSA is modulair opgebouwd waardoor we voor iedereen een unieke kassa kunnen opleveren.

Met de horecatafelregistratie-module ziet u door middel van de tafelplattegrond precies welke tafel nog vrij is of welke tafel weer aandacht nodig heeft. Daarnaast is de historie van een tafel overzichtelijk bij het opnemen van een nieuwe bestelling. Ook kunt u een naam toevoegen, de bon splitsen, bereidingswijzen toevoegen en de gang veranderen.

Iedereen kan ook voor zichzelf betalen. Er kan een aanbetaling worden gedaan, het bedrag kan gedeeld worden door het aantal personen. Ook kan een gedeelte van de bon gesplitst worden naar een andere tafel en twee tafels kunnen samengevoegd worden.

Met keukenmanagement worden de gerechten die in de keuken bereid moeten worden overzichtelijk getoond op een keukenscherm. Op deze manier wordt er rust gecreëerd in uw keuken en kan uw chef zich volledig focussen op de mooiste gerechten. Zowel de chef als de bediening kan op zijn of haar werkplek aangeven wanneer een volgende gang uitgeserveerd kan worden. De koks kunnen op hun beurt aangeven wanneer een gerecht klaar is en geserveerd kan worden. Is een gerecht niet meer voorradig dan kan er vanuit het keukenscherm een bericht naar de kassa of handheld worden doorgegeven.

De kassa kan ook gekoppeld worden met andere partijen, zoals uw boekhoudprogramma. Bekijk de appstore op www.mpluskassa.nl om te zien welke partijen al gekoppeld zijn.

MplusKASSA Retail

De gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Er kan snel gewisseld worden tussen werknemers en bonnen kunnen eenvoudig in de wacht gezet worden. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

Functionaliteiten in de kassa:

 • Uitgebreid artikelbestand
 • Sales & Acties-module
 • Klantenbestand
 • Uitgebreid voorraadbeheer
 • Offerte, order en facturatie-module

Het kassasysteem kan gekoppeld worden aan uw leveranciers waardoor uw artikelbestand altijd up-to-date is.

Tarieven MplusKASSA?

U kunt de kassa 30 dagen gratis proberen via de demo versie die u op de website kan downloaden. De aanschafprijs is uiteraard afhankelijk van de hardware die u kiest en welke software modules gewenst of benodigd zijn. Daarnaast kunt u de software kopen of huren. Een actuele prijs indicatie kunt u opvragen via verkoop@mpluskassa.nl. Voor de prijzen van de koppelingen kunt u kijken op www.mpluskassa.nl/apps.

Service

Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur voor vragen en aanpassingen in de kassa. Daarnaast hebben ze een 24/7 storingsdienst voor noodgevallen buiten kantoortijden. Door de landelijke dekking van MplusKASSA is er altijd iemand in de buurt. Specifieke vragen over de support? Dan kunt u terecht bij verkoop@mpluskassa.nl.

Post a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.6 Geweldig!

Specificaties

 • Horeca
 • Appstore
 • Retail

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Appstore koppelingen
 • Omnichannel
 • Landelijke dealers

Nadelen

 • Draait niet op apple