Top 5 iPad kassasysteem leveranciers

Een goed modern kassasysteem zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoering geautomatiseerd wordt waardoor u enorm veel tijd bespaart. En hoewel we het veel hebben over de moderne kassasystemen, hebben we het niet genoeg over de iPad-kassasystemen. Een iPad-kassasysteem kunt u eigenlijk vergelijken met een normaal kassasysteem, alleen is een iPad-kassasysteem compacter, mobieler en flexibeler. Net als een gewoonlijk POS systeem, kunt u uw personeel efficiënter laten werken en wordt de productiviteit verhoogd. Zo registreert de iPad-kassa in real-time de bestellingen van uw klanten en stelt u onder meer in staat om de rekening per tafel op te maken. Als de iPad-kassa wordt gecombineerd met een mobiel pinapparaat, is het voor de klant ook mogelijk om ter plekke af te rekenen. Daarmee zijn deze iPad kassa’s de meest klantvriendelijke betalingssystemen die vandaag de dag beschikbaar zijn. iPad-kassa’s worden veelal ingezet in de horeca of retail.

Lage investeringskosten

Elke handeling die met de iPad-kassa wordt uitgevoerd, gebeurt geheel online. Even de status van uw zaak checken terwijl u onderweg bent? Geen enkel probleem! De data wordt in de cloud opgeslagen, waardoor u altijd en overal inzage heeft in de actuele gegevens. Dat u niet veel hardware nodig heeft en veel gebruikt maakt van de Cloud, maakt dat de kosten van een iPad kassa relatief laag zijn. Hierdoor is de investering op korte termijn alweer gauw terugverdient. Hieronder lichten we de top vijf iPad kassasysteem leverancier uit!

Lightspeed

lightspeed-software

Lightspeed is een van de grootste spelers op het gebied van POS oplossingen voor horeca en retail. Met het iPad kassasysteem van Lightspeed beheert u gemakkelijk uw voorraad, klantrelaties en data binnen één systeem. Tevens is het ook mogelijk allerlei integraties te koppelen met het kassasysteem. De directe synchronisatie met de cloud en de mobiliteit van het iPad kassasysteem van Lightspeed helpt u om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. 

Het kassasysteem voor horeca is uitgerust met functies als snelle en contactloze transacties, digitale menu’s, integraties met derden en vloerplannen en tafel aanpassen en verschuiven. Naast deze diverse functies heeft u ook nog de mogelijkheid uw kassasysteem uit te breiden met verschillende add-ons zoals Kitchen Display en Self-order Menu.

Het retail kassasysteem kunt u uitbreiden met de eCom oplossing. De eCom oplossing is een eCommerce software die speciaal ontwikkeld is om uw retail zaak op verschillende kanalen te laten groeien. Binnen één platform synchroniseert u de fysieke winkelvoorraad van uw locaties met uw webshop voorraad. 

Spont

Spont-kassasysteem-ipad-_1

Spont is al sinds 2015 bezig met het bieden van oplossingen aan horecaondernemers. Van restaurants en bars tot aan festivals en kantines. Spont biedt in eerste instantie een iPad kassasysteem aan maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van online tools voor take-away, handhelds, kiosken, QR bestellingen, reservering en nog veel meer. Voor deze online tools hoeft u geen abonnement af te sluiten: u betaalt dan alleen de transactiekosten per bestelling. Als u Spont als kassa wilt gebruiken, sluit u wel een abonnement af. Deze is echter op elk moment weer opzegbaar.

Met de iPad kassa van Spont laat u uw gasten bestellen aan tafel, direct afrekenen, met aanbetaling of op factuur. Met tafel- en ordermanagement is altijd alles overzichtelijk: van wie aan welke tafel zit, wanneer en wat uw gasten iets hebben besteld. Deze bestelling kunt u ook direct doorsturen naar de keuken. En geen een order is te complex: van kortingen toevoegen, rekeningen splitsen of samenvoegen en tafels verplaatsen. Via de backend kunt u real-time alle statistieken terug zien om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Zettle

ipad izettle

Zettle, voorheen iZettle, is van oorsprong een betalingsdienst voor kaartbetalingen. Ze gaan echter verder dan enkel soft- en hardware voor kaartbetalingen: ze bieden ook een schaalbare kassasysteem voor ondernemers in zowel de horeca- als detailhandel sector. Met het kassasysteem van Zettle, genaamd Zettle GO, kunt u eenvoudig en snel alle betalingen accepteren, uw verkoop bijhouden en uw voorraad beheren. Tevens heeft u ook toegang tot allerlei real-time product- en verkooprapportages zodat u gericht uw strategie kunt bijschroeven indien nodig. Maakt u gebruik van diverse softwares voor uw onderneming? Ook deze kunt u gemakkelijk integreren met het kassasysteem van Zettle. De app Zettle GO is geheel gratis te downloaden voor Android en iOS. Bij Zettle zit u niet vast aan contracten en heeft u niet te maken met verborgen toeslagen. U schaft bij Zettle alleen de setup aan. Een iPad moet u zelf nog kopen.

Bizzcloud

bizzcloud ipad kassa

Bizzcloud biedt software oplossingen aan zowel grote als kleine bedrijven in diverse branches waaronder retail, horeca en verenigingen. De kassasystemen stelt u in staat om real-time statistieken en andere data te genereren over uw horeca- of retail zaak. Het kassasysteem software van Bizzcloud werkt overal waar internet is en kan gebruikt en bediend worden met een iPad, tablet of ander hardware. U kunt uw eigen hardware aanschaffen maar u kunt het ook afnemen bij Bizzcloud. Verder betaalt u voor het kassasysteem software een maandelijks bedrag. 

Het retail kassasysteem is standaard uitgerust met voorraad managementfuncties en is te koppelen met veel soorten webshops om omnichannel te kunnen verkopen. Tevens heeft u ook toegang tot diverse ingebouwde marketing, facturering en administratieve functies. Binnen het horeca kassasysteem kunt u genieten van aanpasbare tafelindelingen en vloerplannen, voorraadmanagement, geautomatiseerde workflow en administratie functies. 

Count-IT 

count-it tablet kassa

Count-IT biedt een kassasysteem voor de horeca- en retail sector en biedt ook diverse oplossingen aan detailhandelaren. Het POS-systeem van Count-IT werkt op elk device en is cloud based dus u heeft vanaf waar dan ook altijd toegang tot uw eigen kassa omgeving. Het enige dat u nodig heeft, is een browser en internetverbinding. In de basis is het kassasysteem van Count-IT heel eenvoudig maar u kunt het kassasysteem ook gemakkelijk uitbreiden door functionaliteiten aan te vinken die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Het kassasysteem van Count-IT ondersteunt u over het algemeen met voorraadbeheer, order management, personeelsmanagement, winkelmanagement en CRM en geeft u toegang tot real time data rapporten. Tevens is het mogelijk Count-IT te koppelen aan externe apps. 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *