Wat is een geldtelmachine?

Wilt u eenvoudig de gezamenlijke waarde van bankbiljetten en muntstukken bepalen, zonder dat daarbij menselijke fouten kunnen zorgen voor een verkeerde waardebepaling, dan komt u uit bij een geldtelmachine. Met name het tellen van muntstukken is niet eenvoudig, en u komt vaak uit op een miscalculatie. Dit is precies de reden waarom u bij grote banken een geldtelmachine terug komt. Het is eenvoudig om gespaarde muntstukken in te leveren en op uw rekening te storten, terwijl u de juiste waarde krijgt uitgekeerd. Maar ook voor bedrijven en horecagelegenheden is een geldtel machine ideaal. Waarom dat zo is vertellen we u hier. 

Snel en efficiënt geld tellen

Het tellen van geld kost particuliere ondernemingen, maar met name de horeca vaak veel tijd en moeite. Alle losse muntstukken moeten worden gerangschikt op eenheden, en vervolgens worden geteld om de gezamenlijke waarde te bepalen. Dat kan veel makkelijker door gebruik te maken van de geldtelmachines die tegenwoordig voor alle typen bedrijven beschikbaar zijn. Hiermee kunt u alle muntstukken in één keer door het telraam halen, en zodoende wordt de waarde direct voor u bepaald. Geen mankracht, geen menselijke fouten, maar direct de juiste waarde. 

Welke geldtelmachines zijn er?

Bent u op zoek naar efficiente machines om geld te tellen? Dan heeft u diverse opties. Er zijn basic machines voor het tellen van biljetten of munten, maar er zijn ook meer geavanceerde opties die zowel biljetten als munten kunnen tellen. Nou is het tellen van biljetten voor kleinere ondernemers niet zo lastig, maar voor grotere ondernemingen in de horeca is een dergelijke geldtelmachine zeer gebruikelijk. We nemen de belangrijkste geldtelmachines met u door.

Uitsluitend munten

Munten tellen kan lastig zijn, maar niet met een geld-telmachine voor munten. Er zijn diverse modellen beschikbaar, hetgeen de prijs voor een dergelijke machine bepaalt. Voor veel mensen is de snelheid een doorslaggevende factor. Een snelheid om naar te streven is het berekenen van de waarde van 220 munten per minuut. Zo werkt u zeer efficiënt. 

Uitsluitend biljetten

Het tellen van biljetten is doorgaans niet heel lastig, maar het gaat wel om grotere eenheden en daarmee wilt u geen fouten maken. De waarde van biljetten is voor een geld-telmachine vrij goed te onderscheiden, waardoor u wel 1.500 biljetten per minuut door een machine kunt halen, en toch een accurate prijs kunt laten berekenen. 

7-voudig met valsgelddetectie 

Vals geld, niemand wil daar mee te maken krijgen. Daarom bestaat voor ondernemingen een speciale geld-telmachine met detectiemodule voor vals geld. Geen risico meer dat u te maken krijgt met vals geld, zoals in horecagelegenheden, maar direct uw ‘witte’ geld berekenen met dezelfde snelheid als de geld-telmachine voor biljetten.

Ook een geldtelmachine kopen?

Bent u ook op zoek naar een geldtelmachine om u te helpen bij het tellen van geld. Dat kan! Kies uit hoogwaardige machines om het tellen van geld efficiënt en makkelijk te maken. Geen fouten bij het berekenen van de werkelijke waarde van geld, en altijd de beschikking over een machine die vals geld kan detecteren? Kies voor een geldtelmachine die past bij uw onderneming. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *