De beste kassasystemen voor een bar

De horeca is bij uitstek een plek waar je met een goed kassasysteem het verschil maakt voor de klant. Er bestaat verrassend goede software waarmee je jouw klant optimaal bedient. Dan hebben we het over de hardware van het kassasysteem, en steeds vaker ook over de software op de achtergrond. Dit noemt men ook wel de POS: Point Of Sale. Hiermee combineer je het systeem voor het afrekenen van een bestelling, met de orders die je wilt doorgeven aan de keuken. Snel, effectief en noodzakelijk om de diverse processen binnen de horeca met elkaar te verbinden.

De basic functionaliteiten van een kassasysteem

Afrekenen, keuken en voorraad ineen. Je wilt een bezoeker optimaal van dienst zijn. Daarbij hoort een kassasysteem dat volledig geautomatiseerd is. Zo komt de klant niet voor onverwachte verrassingen te staan op de eindafrekening, en loop jij tegelijk geen omzet mis door onbewust iets te vergeten. Ook de directe schakel met de keuken speelt een belangrijke rol. Een bestelling direct doorgeven, waardoor de klant niet te lang hoeft te wachten. En dan is er voor de horeca natuurlijk nog de schakeling met de voorraad. Je wilt op een drukke avond niet komen te zitten met een tekort in je voorraad, en dat hoeft ook niet. Door voorraadbeheer met slimme software te koppelen aan je kassasysteem, ben je altijd up-to-date.

Dankzij slimme kassasystemen heb je alle relevante gegevens in een cloud staan, ofwel offline. Zo heb je altijd en overal toegang tot de belangrijkste data. Wil je zowel hardware en software effectief met elkaar combineren? Dan bestaan daarvoor moderne systemen.

Drie aanbieders van kassasystemen voor de bar

Een speciale ladiesnight, leuke acties of kortingsavonden op drankjes? Daarvoor wil je de beschikking hebben over geautomatiseerde software, waardoor je personeel zo min mogelijk stappen hoeft te ondernemen. Wij hebben drie belangrijke aanbieders van deze slimme software voor je opgezocht.

Lightspeed HQ: Speciaal voor bars en clubs

lightspeed-software

Lightspeed Restaurant is een all-in-one kassasysteem. Ontwikkel menu’s en zet deze direct in je systeem, koppel een kortingsactie en maak gebruik van unieke tools om je bar te runnen zoals jij dat wilt. Dankzij een indrukwekkende interface heb je alles in één overzicht voor je staan. De Quick Service Mode zorgt ervoor dat je bestellingen sneller kunt doorvoeren, en dat maakt het verschil op een drukke avond Verbeter de communicatie met je medewerkers in het Kitchen Display System en gebruik aanpasbare combo’s om speciale acties per avond te implementeren. Lightspeed is handig, voor iedereen te gebruiken en in het speciaal gericht op bars en clubs. Mobiel én offline in de Cloud.

Booq POS: Realtime inzicht in al je cijfers

Booq is een typisch voorbeeld van de Point Of Sale systemen waarmee jij binnen je bar het verschil kunt maken. Vanaf het splitsen van rekeningen tot het eenvoudig wijzigen van prijzen. Dit systeem past zich aan op jouw bar. Verkrijg 24/7 inzicht in jouw cijfers. Bepaal de menustructuur en voer eenvoudig de plattegrond van jouw bar en tafels in. Zo breng je efficiënt overzicht in bestellingen, weet je klanten sneller te helpen en versnel je processen. Switch eenvoudig tussen meerdere devices, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang, ook wanneer de batterij van je tablet leeg is. Dit cloudbased kassasysteem is een unieke oplossing voor jouw bar. Ontvang een realtime overzicht van het aantal gasten per tafel, bestellingen en koppel de software met je keuken voor meer efficiency in het bedienen van bezoekers.

unTill: Alle aandacht voor bezoekers

Alle aandacht voor je klanten, en geen tijd verliezen met lastige kassasystemen? Dan is unTill de oplossing. Kies voor een koppeling tussen systemen, en voer de plattegrond van jouw bar in binnen de software. Deze maken het makkelijk voor bestaand personeel, terwijl de interface ook buitengewoon eenvoudig te bedienen is voor nieuw personeel. Ontvang een overzicht van de belangrijkste cijfers en genereer rapportages over het afgelopen kwartaal of zelfs de laatste week. Dankzij slimme software hoef jij steeds minder te doen, terwijl je wel alles overzichtelijk kunt bedienen. unTill is een verrassend eenvoudig en modern kassasysteem voor jouw bar.

Ook direct overstappen op een verrassend kassasysteem en profiteren van alle nieuwe functies? Ontdek wat er allemaal mogelijk is om jouw bedrijfsvoering te verbeteren, en meer inzicht te krijgen in resultaten. Met extra tools heb je meer mogelijkheden om een unieke belevenis te bieden aan je bezoekers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *