Wat is een goed kassasysteem voor supermarkten?

Het kassasysteem van een supermarkt speelt vaak een belangrijke rol in de automatisering van de winkel. Het gaat hierbij zowel over de systemen voor een kassière, als ook voor de zelfpinkassa die tegenwoordig een steeds prominentere rol lijkt te spelen binnen de omgeving van de supermarkt. Welke kassasystemen voor de supermarkt spelen in op deze ontwikkeling?

Kassasystemen supermarkten met slimme software

De software die schuilgaat achter een kassasysteem kan ondoorzichtig zijn. Daarom is het goed om de juiste informatie te ontvangen van kassa leveranciers, alvorens u een keuze maakt. Snelheid, betrouwbaarheid en een efficiënte koppeling tussen systemen bepaalt de waarde. Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als de hardware, het daadwerkelijke systeem dat u ziet staan. De check-out, opties voor klanten, betaalmethoden en meer.

Basic functies kassasysteem

De basic functies van een kassasysteem zijn natuurlijk de bonprinter, geldlade (bij kassière), display voor klanten, barcodescanner, en ook het systeem voor het checken op vals geld. Daarnaast speelt slimme software op de achtergrond nog een rol. Het doorlopend bijhouden van kortingen, de koppeling met een kortingspas van de klant en de integratie van meerdere functies. Als supermarkt is het essentieel om alle betaalsoftware in één systeem te verzamelen, waardoor u nieuwe kortingen en producten eenvoudig kunt koppelen. Moderne systemen zorgen ervoor dat uw supermarkt de klant nog beter en sneller kunt helpen. Anderzijds bepaalt het de snelheid en efficiency waarmee u zelf uw boekhouding en bedrijfsvoering weet te automatiseren. Snel en vaak voordeliger.

Drie grote aanbieders van kassasystemen supermarkt   

Bent u op zoek naar geschikte aanbieders om een grote stap te zetten in de input van kassasystemen binnen uw supermarkt? De integratie van diverse systemen maken het voor bezoekers makkelijk om boodschappen af te rekenen. Slimme software helpt op verschillende gebieden uw bedrijfsvoering. Wij gaan drie interessante aanbieders van kassasystemen in de supermarkt bij langs.

Microcash: Stabiel, simpel en snel  

Microcash is een stabiel en efficiënt kassasysteem. Wilt u een systeem dat al is voorbereid op boekhouding en het verzamelen van gegevens, dan is Microcash een geschikte oplossing. Dit betreft onder meer het afrekenen van versproducten en het afschermen van kassafunctionaliteiten voor de klant. Tevens zijn er geïntegreerde functies voor speciale spaaracties, waardoor klanten op basis van hun aankoopgedrag unieke aanbiedingen ontvangen. Dankzij narrowcasting krijgt een klant gerichte en persoonlijke informatie te zien, waarmee koopgedrag kan worden gestuurd. Het kassasysteem is speciaal aan te passen op niveau, zoals wat inzichtelijk is voor een kassière en manager.

Ridder & Hertog: Kassasystemen vanaf 25 euro  

Ridder & Hertog is een bedrijf met kassasystemen voor diverse sectoren, ook voor supermarkten. Zij bieden onder meer het eenvoudige systeem aan, maar ook touchscreen en POS. De touchscreen is verder ontwikkeld in vormen van betalen met uw smartphone, maar ook erg handig voor de kassière. Een POS kassasysteem is aanvullend hierop voorzien van de touchscreen functionaliteit, en deze kunt u ook koppelen met moderne software én management- en dataoverzicht. De software is volledig aan te sluiten op de wensen van een supermarkt. Tevens is dit te gebruiken op diverse gebieden, vanaf het wegen van versproducten tot het afrekenen met zelfscankassa’s.

Mplus kassa: oplossing voor diverse branches   

mplus kassaOok de Mplus kassa is een oplossing voor bedrijven uit verschillende branches. Hardware is volledig te optimaliseren naar de situatie in de supermarkt, terwijl slimme modules in de software u meer inzicht geven in het koopgedrag van de klant. Hierbij hebben we het onder meer over actiecodes, inzicht in ingrediënten, urenregistratie en kortingspassen. Maakt u al gebruik van andere programma’s om de bedrijfsvoering makkelijker te maken? Dan zijn Mplus kassa’s eenvoudig te koppelen. Ervaart u problemen met het systeem? Dan is er op de achtergrond altijd service aanwezig om u direct weer op gang te helpen. Mplus kassa’s zijn speciaal gemaakt voor drukke momenten, waarin service en snelheid een vereiste zijn.

Kassasysteem met meer opties

Supermarkten hebben steeds meer behoefte aan een kassasysteem dat snel, slim en eenvoudig werkt. Niet alleen voor klanten, maar ook voor eigen inzicht. Narrowcasting voor gepersonaliseerde aanbiedingen, waardoor klanten vaker terugkomen naar uw vestiging. Maar ook het optimaliseren van het wegen van versproducten en het gebruik van touchscreens om klanten ook zelf toegang te geven tot een betaalsysteem. Zet de volgende stap in kassasystemen voor uw supermarkt en koppel slimme software aan reeds bestaande programma’s.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *